Aangepaste openingstijden milieustraat Wassenaar

Donderdag 29 augustus 2024

Op dinsdag 1 oktober gaan de nieuwe openingstijden voor de Avalex-milieustraat Wassenaar in. Vanaf die datum is de milieustraat aan de Hogeboomseweg 6 op dinsdag gesloten. De openingstijden op zaterdag zijn onlangs verruimd. Inwoners van Wassenaar en Voorschoten kunnen op zaterdag van 08:00 tot 17:00 uur hun grofvuil brengen. De openingstijden van alle milieustraten vind je hier: openingstijden milieustraten Avalex.

Wil je verspilling tegengaan? Spullen die nog prima (her)gebruikt kunnen worden, hoef je niet weg te gooien. Breng ze naar een kringloopwinkel voor een tweede leven of ga ermee naar een repair café voor reparaties. Op de website van de gemeente Wassenaar en de gemeente Voorschoten vind je handige adressen. Elektrische apparaten, losse batterijen en accu’s kun je meestal inleveren bij de winkel waar je ze gekocht hebt. Op deze manier draag je bij aan een duurzame samenleving.

Grofvuil op laten halen
Als het niet lukt om je grofvuil naar een milieustraat te brengen, dan kun je natuurlijk tegen betaling en onder bepaalde voorwaarden ook een afspraak met Avalex maken om je grofvuil op te laten halen.

Lees meer nieuwsberichten