Ik heb een grofvuilafspraak gemaakt, maar mijn spullen zijn niet opgehaald!

We zetten ons ervoor in om goede service te bieden. Helaas gebeurt het soms toch dat er iets mis gaat bij een grofvuilafspraak. Bijvoorbeeld omdat het grofvuil op een andere locatie aangeboden is dan onze vuilnisman of -vrouw verwacht. Dat is natuurlijk vervelend. Bel ons dan op 0900-0507 of vul het contactformulier in, dan gaan we het samen oplossen.

Er zijn een aantal mogelijke verklaringen waarom het grofvuil niet is opgehaald. We kunnen vanaf 07:30 ’s ochtends langskomen, dus het grofvuil moet voor 07:30 aan de weg staan, op een voor de vuilniswagen bereikbare plek aan de openbare weg. Als het op privéterrein staat, bijvoorbeeld in je voortuin of op de oprit, mogen we het niet meenemen. Dat is om verwarring te voorkomen met spullen die je niet weg wil gooien.

Afvalstromen zoals glas, steen, puin, autobanden (enkel zonder velg), bielzen, bitumen, dakafval, eterniet, graszoden, asbest en chemisch afval kan je niet aanbieden als grofvuil. Die breng je naar de milieustraat. Aarde, grond en zand kunnen we niet aannemen (ook niet op de milieustraat) omdat het speciaal getest moet worden.

Zie voor meer informatie de aanbiedregels grofvuil.