Charles (5) winnaar kleurwedstrijd Week van de Afvalhelden

Woensdag 15 mei 2024

De 5-jarige Charles uit Wassenaar heeft de kleurwedstrijd gewonnen die Avalex organiseerde in de Week van de Afvalhelden. De week waarin we in heel Nederland de professionals in de afvalbranche in het zonnetje zetten. Vandaag werd hij opgehaald door chauffeur Collin voor een ritje in de vuilniswagen. Niet zo maar een vuilniswagen, maar een met een grote afbeelding van zijn winnende kleurplaat erop! Ook wethouder Laurens van Doeveren kwam langs om Charles te feliciteren.

Eerst mocht Charles zijn handtekening op de afbeelding van zijn kleurplaat zetten. Ook zijn 7-jarige broer Edward had meegedaan met de kleurwedstrijd. Na een paar foto’s van het feestelijke moment mochten beide broertjes samen met hun moeder plaats nemen in de Avalex-vuilniswagen voor een ritje door de buurt.

De kans is groot dat Charles zijn kleurplaat nog regelmatig langs ziet komen. Chauffeur Collin rijdt geregeld op vrijdag in de wijk om het oude papier en karton in te zamelen.

Lees meer nieuwsberichten

Avalex

Brand in vuilniswagen

Woensdag 18 september 2024

Vanochtend is brand ontstaan in een van de vuilniswagens van Avalex. Tijdens de afvalinzameling in Voorburg ontstond bra…